Om oss

xbrands 1
xbrands 2
xbrands 3
xbrands 4

Om X-Brands Nordic

X-Brands Nordic er leverandør av innovative kvalitetsprodukter fra kjente produsenter til det norske og nordiske markedet innen sommersport, vintersport, sportsteknologi, rehabilitering og restitusjon.

X-Brands Nordics misjon er å tilby nye, spennende og innovative produkter av høy kvalitet til det norske og nordiske marked. X-Brands Nordic gir også sine forhandlere og agenter gode betingelser og nye markedsmuligheter.

X-Brands Nordic har fokus på innovasjon og ny teknologi, og har som mål å være en av de mest attraktive leverandørene for både forhandlere og produsenter av merkene vi representerer. Vi er i tillegg en kompetent distributør med lidenskapelige mennesker og fokus på kvalitetsprodukter som kan forbedre ytelse, øke opplevelsen og gi mer moro.

X-Brands Nordic har lang erfaring og unik kompetanse kombinert med et støttende nettverk av mennesker og eventyrlystne ambassadører med interesse, lidenskap og lang erfaring for sport og aktiv fritid.

X-Brands Nordic leter kontinuerlig etter nye og spennende produsenter slik at vi skal være fremst på å tilby nye innovasjoner.

Har du tips til produkter du savner i Norge så send oss gjerne ​​en e-post hvis du har forslag til produkter som kan passe inn i familien vår.