Om Amacx:

Amacx Sports Nutrition er et sportsernæringsmerke med en rik historie og en stor lidenskap for sport og ernæring. Vi har vært i sportsernæringsbransjen i over 20 år og siden 2010 har vi utviklet oss til å bli en sterk aktør i markedet som et husmerke for Duursport.nl.

Amacx handler om å gi den beste ernæringen for idrettsutøvere, enten du er en profesjonell idrettsutøver eller en rekreasjonsidrettsutøver. Med vårt brede utvalg av høykvalitetsprodukter, inkludert energibarer, geler og sportsdrikker, sikrer vi at du får mest mulig ut av trening og konkurranser.

UTVALG

Turbo Line​

Turbo Line​

er Amacx sine produkter med sort emballasje. Disse produktene har et karbohydratforhold på 1:0,8 som lar deg absorbere opptil 120g karbohydrater når du trener på dem! Du kan dosere Turbo Drink i henhold til dine behov, Turbo Gel inneholder 40g karbohydrater og snart kommer Amacx-baren med 40g karbohydrater.

Energy Line

Energy Line

er våre produkter med blå emballasje. Innenfor denne linjen holder vi et karbohydratinnhold på +- 30 gram per produkt. På denne måten kan du enkelt kombinere og velge å gå for 60 eller 90 gram karbohydratinntak i timen.

Recovery line​

Recovery line

inneholder proteinprodukter av høy kvalitet som er laget i Nederland | Protein delux og restitusjonsdrikken er ideelle under en tung trening eller konkurranse.