AIROFIT

Om AIROFIT:

Airofit leverer verdensledende respiratorisk trener. En enhet som hjelper deg med å optimalisere pustingen din, enten du er toppidrettsutøver eller bare ikke vil bli andpusten av trappene på jobben. Heldigvis er det ikke bare utøvere som puster, så markedet er stort og bevisene på effekt er mange. Lungene er som alle andre muskler i kroppen, mulig å trene opp. Enheten kobles opp mot en app hvor du kan følge progresjon og forskjellige treningsprogrammer.

UTVALG

Airofit Active er en forenklet versjon av vår Airofit PRO pustetrener.
Hvis du ønsker å forbedre din helse, generelle velvære og fysiske ytelse gjennom guidede grunnleggende pusteøvelser, er Airofit Active det perfekte verktøyet for deg!

Airofit PRO-systemet består av en Airofit Breathing Trainer og en Virtual Breathing Coach i en interaktiv mobilapp, slik at du kan trene din respiratoriske styrke, tilgjengelig lungekapasitet, anaerob terskel og andre områder av pusten din.

  • Airofit PRO 2 -systemet består av en Airofit Breathing Trainer og en Virtual Breathing Coach i en interaktiv mobilapp, slik at du kan trene din respiratoriske styrke, tilgjengelig lungekapasitet, anaerob terskel og andre områder av pusten din.

NY OG FORBEDRET VERSJON.

  • Forbedret batteri, magnetisk ladning og forbedret innmaten for nye funksjoner